Sjuwedyk 10-12
8624 TV Uitwellingerga
0515 559897
info@watervriend.nl
www.watervriend.nl
 
 
        
Plattegrond
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


 

                 


 

Eetcafé De Waterkant

Het kleine eetcafé op de haven is in het seizoen dagelijks vanaf 9:00 uur geopend om met elkaar bij te kletsen onder het genot van bijvoorbeeld een kopje koffie en een punt appeltaart. Tevens kunt u bij ons een heerlijk hapje eten om zowel de kleine als de grotere trek te stillen na een fijne dag op het water te hebben vertoefd.

Speciaal voor de kinderen is een hoek ingericht wat hen veel kijk- en speelplezier zal bieden. Voor verder vermaak is er een pooltafel aanwezig en mocht u uw favoriete (sport)evenement niet willen missen, dan kunt u dit live volgen op onze televisie.

Tevens liggen er kranten en tijdschriften om door te bladeren en kunt u gebruik maken van ons gratis WiFi-netwerk. Leest u liever een boek? Misschien vindt u in onze boekenkast een mooi exemplaar. De opbrengst van de verkoop van deze boeken is bestemd voor KiKa (Kinderen Kankervrij).

Buiten het seizoen is het eetcafé op de laatste zondag in november en op de eerste zondag in februari ‘s middags geopend voor een warme drank en een kop lekkere erwtensoep.

Heeft u iets te vieren? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Kijk hier alvast wat onze bar en onze keuken te bieden hebben:

pdf De Keukenkrant

pdf De Barkrant


 

(c) 2006-2020 www.watervriend.nl   mail ons