Sjuwedyk 10-12
8624 TV Uitwellingerga
0515 559897
info@watervriend.nl
www.watervriend.nl
 
 
        
Plattegrond
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


 

                 


 

Ligplaatsen

De Watervriend beschikt over meer dan 200 verschillende ligplaatsen, elk met een lengte variŽrend tussen de 5 en 25 meter en voorzien van een punt- of langsteiger. De ruime indeling van de haven zorgt ervoor dat u, met meer dan twee scheepslengtes, met gemak uw ligplaats kunt in- en uitvaren. Daar vrijwel de gehele haven is omringd door bosschages, zult u bij het manoeuvreren weinig last van de wind ondervinden.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor drinkwater en zijn er voldoende electriciteitskastjes op de haven waar de vaste ligplaatshouders kosteloos gebruik van mogen maken. Het terrein is ís nachts goed verlicht en biedt verder genoeg gratis parkeergelegenheid voor uw voertuig.

Voor elke soort en grootte vaartuig bestaat een geschikte afmeermogelijkheid; al vanaf Ä 390,- voor een heel jaar, inclusief gebruik van stroom, drinkwater en parkeerplaats.
Ook passanten en gasten die een tijdelijke ligplaats zoeken zijn bij ons van harte welkom. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze tarieven.

 

(c) 2006-2020 www.watervriend.nl   mail ons