Sjuwedyk 10-12
8624 TV Uitwellingerga
0515 559897
info@watervriend.nl
www.watervriend.nl
 
 
        
Plattegrond
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


 

                 


 

Winterstalling

In de winterperiode bent u bij jachthaven De Watervriend ook aan het juiste adres. Uw vaartuig kan in het water blijven liggen of aan de wal zowel overdekt als buiten worden gestald. Het takelen gebeurt altijd in onderling overleg. Daar wij op het haventerrein wonen, is er altijd iemand aanwezig om toezicht te houden en bent u welkom voor de koffie.

Onze jachthaven beschikt over een botenlift met een hefvermogen van 20 ton, waarbij het ook mogelijk is uw vaartuig met staande mast aan de wal te stallen. Desgewenst kunnen wij met behulp van de mastenkraan uw mast zetten of strijken. Daarnaast beschikken wij over een afspuitplaats welke voldoet aan de huidige milieu-eisen.

Na het wassen en schoonspuiten van het onderwaterschip wordt de boot op een scheepsbok gezet om vervolgens met een botenkar naar de stallingsplaats te worden getransporteerd. In het voorjaar wordt, na een onderling gemaakte afspraak, uw boot weer te water gelaten.

Het winter- en/of vaarklaar maken van uw vaartuig behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u bepaalde werkzaamheden uitbesteden, dan kunnen wij dit voor u regelen. Onze contacten met betrouwbare vaklieden staan garant voor een zorgvuldige uitvoering.

Winterstalling is bij ons al mogelijk vanaf 19,50 per m2 (inclusief takelen en schoonspuiten). De tarievenlijst kunt u hier downloaden.
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een nauwkeurige prijsopgave.
 

(c) 2006-2020 www.watervriend.nl   mail ons